Vad är 

 Hygge?

Varmt välkommen till mitt hörn.

Anna heter jag och det är jag som driver Hygge Yoga. Jag bor i hjärtat av Dalarna i min fina timmerstuga längs med bergssluttningen mot Siljan, tillsammans med min bästa vän & käresta, våra två hundar och skock med hönor.

 Med mitt ursprung från Danmark så har hygge varit ett ord & en känsla som varit djupt rotad inom familjen och den danska själen genom hela min uppväxt. Grundläggande kan hygge beskrivas som en mysig och varm atmosfär där man tar sig tid att ha det bra i vardagen och ta till vara på de små sakerna som sätter guldkant på tillvaron. Och det är det jag vill erbjuda i min studio. Den känslan. Den värmen. Den stunden. En stund att hygge sig.

Jag är utbildad yogalärare multistyle med särskild inriktining inom ayurveda, den indiska läkekonsten. Med det som grund tillsammans med tibetansk healing så bygger jag upp mina klasser. Jag är en riktig anatomi-nörd och beskriver alltid tydligt vad vi jobbar med och var det ska kännas.

"Vi använder inte vår kropp för att ta oss in i positionerna, utan snarare positionerna för att ta os in i vår kropp, så mina klasser är lättsamma, busiga, med en hel del skratt och såklart utmaningar. Vad vore livet utan lite utmaningar?"

Ödmjukhet och kärlek mot oss själva är grunden vi utgår ifrån på mina klasser.